De 10 leukste & goedkope vrijgezellenfeest accessoires!

vrouwen vieren vrijgezellenfeest

Wie een vrijgezellenfeest organiseert, moet onvermijdelijk aan feestartikelen denken om de avond in de geschiedenisboeken van de hilariteit te krijgen. Grappige kostuums en feestartikelen, zoals gekke hoeden en karikaturale sieraden, zijn een must-have voor het vrijgezellenfeest. Want wie kan zijn lach nog bedwingen als de vrijgezel met zijn entourage, gepruikt en gekleed in het flashy seventies thema en gewapend met zakken vol lolly’s en confetti, de winkelstraten onveilig maken? Zelfs de meest grijze geesten moeten gewonnen geven tegen zoveel humor!

Maar er is ook een keerzijde: veel van die feestaccessoires kunnen nogal duur uitvallen. Niet getreurd, er zijn veel betaalbare accessoires op de markt die geen regelrechte aanslag betekenen op het budget van je vrijgezellenfeest! Met tien ideeën voor leuke en goedkope feestartikelen geven wij je de aanzet voor een vrijgezellenfeest waar na jaren nog steeds met een grijns over gesproken wordt!

1. Hoeden en petjes

Online vind je veel leuke en betaalbare hoeden en petjes die de omstaanders gegarandeerd aan het lachen brengen. Doe een roze pimphoed aan om de aandacht op te eisen of blijf mysterieus met de bolhoed van een privédetective. Een gepersonaliseerde herenpet met bijvoorbeeld “game over” erop leidt sowieso tot leuke reacties en de dames kunnen zich van hun meest extraverte kant laten zien met een exotische fruithoed of een kleurrijke boa.

2. Pruiken

Feestpruiken zijn niet duur en bestaan in alle mogelijke stijlen en kleuren. Creëer een Woodstocksfeertje met hippiepruiken of speel de diva en experimenteer eens met foute kleuren zoals zilverwit of felroze!
pruik accessoire vrijgezellenfeest

3. Kostuums voor je vrijgezellenfeest

Vrouwen vermomd als engel of duivel, als kat of bunny en als vampier: je kan het zo gek niet bedenken of er bestaat ergens een kostuum voor. Voor de mannen zijn superheldpakjes samen met complete themakostuums zoals het paashaaspak heel populair. Feestkostuums zijn niet goedkoop in aankoop maar je kan ze voor een fractie van de aankoopprijs huren voor een weekend.

4. XXL-Stropdas

Een gewone stropdas lijkt niet meteen geschikt als gadget voor de mannelijke vrijgezel, maar een XXL-stropdas is vijf keer groter dan normaal en naar eigen believen personaliseerbaar. De vrijgezel heeft dan wat weg van een clown maar da’s exact de bedoeling, toch?

5. Bedrukte T-shirts voor je vrijgezellenfeest

Naast het feit dat ze bestaan in alle maten en kleuren, is het interessant dat je ze goedkoop kan laten bedrukken met grappige foto’s van de vrijgezel of uitdrukkingen die gegarandeerd op positieve aandacht van omstaanders kunnen rekenen. Geef alle genodigden bijvoorbeeld een T-shirt met daarop “Bachelor Party Crew”, in de schaduw van een stripdanseres! Lees onze artikels met tips voor het maken van vrijgezellenfeest t-shirts en het bepalen van een thema voor je vrijgezellenfeest.

6. Buttons

Net zoals vrijgezellenfeest T-shirts kun je buttons laten maken met een ludiek opschrift naar keuze.

7. Coupons

Heel goedkoop en heel leuk zijn coupons die je kan uitdelen aan de omstaanders! Online zijn veel coupons verkrijgbaar die speciaal gemaakt zijn op maat van een vrijgezellendag. Je kan ze ook laten bedrukken met zelfverzonnen tekstjes. De coupons met “Kiss Me” of “Give Me a Drink” erop, zullen zeker tot grappige situaties leiden en wie weet levert het nog wat op!

8. Dare-kaarten

Online zijn zogenaamde dare of durf-kaarten te vinden die de vrijgezel allerlei vrijgezellenfeest opdrachten voorschotelt. Op eigen risico!

9.Muntstuk

Laat een ordinair muntstuk alle belangrijke beslissingen van de vrijgezellenavond nemen. Bestellen we nog een rondje? Gaan we met de groep het podium van de karaoke op? Laat de munt eens stevig roteren in de lucht, vang ‘m op en laat de kop of munt beslissen over het verloop van de vrijgezellendag…

10. The sky is the limit

Er zijn onnoembaar veel meer gadgets voor vrijgezellenfeesten op de markt, waaronder sleutelhangers in alle vormen, opblaaspoppen, confetti en ballonnen, fluitjes, hawaïkransen en engelvleugeltjes. Gewoon even googlen en je vindt meteen een schatkist aan ideeën!

Delen