De grappigste vrijgezellenfeest vrouwen T-shirts

Elk meisje verkleedt zich graag. De bruid zal dan ook dolblij zijn als iedereen zich piekfijn uitdost op haar vrijgezellenfeest. Maar misschien heb je helemaal geen budget om dure verkleedkledij te kopen? Dan kan je kiezen voor een origineel T-shirt. Deze oplossing is goedkoop én laat je feestgezelschap opvallen. Hieronder vind je enkele voorbeelden van ludieke shirts:

Als je wil dat iedereen weet dat het je vrijgezellenfeest is, zijn deze T-shirts ideaal. Ze omvatten perfect waar het op deze avond om draait: mooie schoenen, mooie mannen, cocktails en de toekomstige bruid als een prinses laten voelen. Extra voordeel: door het felroze zullen je vriendinnen in de menigte opvallen. Zo geraak je niemand kwijt op de dansvloer.

Als al dat roze niets voor jou is, kan je een T-shirt kiezen met een subtielere opdruk. Dit T-shirt straalt een enorme cool uit. Geef elke gast van het vrijgezellenfeest eentje aan het begin van de avond. Zo weet iedereen dat je tot het entourage van de bruid behoort.

Team-Bride-Wedding-Bridesmaids-Stag-do-Hen-night-Women-s-T-Shirts

Ook dit T-shirt is niet zo schreeuwerig als de ‘typische’ outfits voor op een vrijgezellenfeest. Met deze schattige tekening toont de toekomstige bruid dat ze de man van haar dromen heeft kunnen strikken. Na jarenlang foute mannen te daten en ongemakkelijke afspraakjes te doorstaan, is dit een hele overwinning voor sommigen.

i got one

Het volgende T-shirt zal vooral de toekomstige bruidegom plezieren. Hij zal graag zien dat zijn bruid op haar vrijgezellenfeest aan hem dacht. Met dit T-shirt maakt de vrijgezel duidelijk dat ze weldra van de markt is. Omstaanders moeten zich dus geen illusies maken.

goodbye

Wanneer je in het huwelijksbootje stapt, geef je een deel van je vrijheid op. Dit T-shirt drijft hiermee de spot. De tijd waar je onbezorgd met de vriendinnen op stap kon, is voorbij. Je zal altijd rekening moeten houden met je wederhelft. Het feestbeest maakt plaats voor de vrouw aan de haard.

game-over-cooking-woman-bachelorette-bachelor---Long-Sleeve-Shirts

Maar op het vrijgezellenfeest worden alle remmen nog eens losgegooid. En daar horen de nodige drankjes bij. Met dit opdruk moedig je omstaanders aan om de toekomstige bruid te trakteren. Je vriendin wordt hier niet alleen heel gelukkig/dronken van, de rest van het feestgezelschap zal blij zijn even niet voor het feestvarken te moeten betalen.

hit me with your best shot

Je kan het T-shirt ook betrekken bij je activiteiten. Als je een speurtocht organiseert is het leuk om je opdrachtenlijst op een T-shirt te laten drukken, in plaats van op een papiertje neer te schrijven. Zo heeft de vrijgezel achteraf een leuk souvenir van haar speciale dag.

scavenger hunt

De bruid kan de opdracht krijgen om zoveel mogelijk advies van getrouwde mensen te verzamelen. Ook hiervoor kan je een T-shirt gebruiken. Laat omstaanders hun deskundig advies op dit T-shirt schrijven en hou dit goed bij. Wie weet kan je er later een echtelijke discussie mee oplossen!

advice

Photo credits to Paul Oka

Delen