De leukste T-shirts voor jouw vrijgezellenfeest

De meeste vrijgezellenfeesten kan je van ver spotten. Je herkent de feestvierders aan hun kledij: sommigen dragen de gekste kostuums, terwijl anderen uitgedost zijn in gepersonaliseerde T-shirts. Ben je zelf op zoek naar een leuk T-shirt om je feestgezelschap aan te kleden? Wij helpen je hiermee graag op weg.

Kies eerst je thema

Er bestaan eindeloos veel T-shirts met grappige opschriften. Je begint daarom het best niet lukraak aan je zoektocht. Leg eerst het thema van het vrijgezellenfeest vast. Gaan jullie voor een nerdy feest? Of worden de gasten ondergedompeld in een maffia-sfeertje? Eens je dit hebt beslist, kan je veel doelgerichter op zoek naar de leukste T-shirts. Enkele voorbeelden:

wedding-mafia-groom

Je kan dit soort T-shirts terugvinden in feestwinkels of online op websites als spreadshirt.com en zazzle.com.

Gepersonaliseerde T-shirts bedrukken

Op deze websites kan je voor weinig geld en in enkele muisklikken je eigen ontwerpen laten drukken. Naast allerlei soorten T-shirts (korte mouwen, lange mouwen, tanktop) kan je er ook hoofddeksels, gsm-hoesjes, e.d. laten bedrukken. Je selecteert welk product je wilt, in welke kleur en kan dan volop beginnen ontwerpen. Je kan ervoor kiezen om een afbeelding op het T-shirt te laten drukken (bv. een foto van de vrijgezel) of voegt een tekst naar keuze toe.

T-shirts voor vrijgezellenfeest zijn meestal humoristisch dus laat je creativiteit lopen! Geen inspiratie? Hier vind je alvast enkele leuke opdrukken voor vrouwen:

  • A night on the town before the gown
  • Ja, ik wil…nog een drankje
  • One last ride for the bride
  • Buy me a shot, I’m tying the knot

Ook mannen kunnen leuke slogans dragen:

  • Buy me a beer, the end is near
  • Kiss the groom before the day of doom
  • Bachelor Party Drinking Crew
  • Soon to join the dark side

Je kan de T-shirts ook voor praktische doeleinden inschakelen. Als je een wild avondje uit plant kan je iedereen een T-shirt geven met hun naam en het telefoonnummer van de verantwoordelijke op gedrukt. Zo vermijdt je dat de helft van het feestgezelschap de volgende ochtend vermist is.

if-drunk

T-shirt gebruiken in vrijgezellenfeest opdrachten

In plaats van een T-shirt te laten bedrukken, kan je tijdens het vrijgezellenfeest ook zelf T-shirts maken. Hier bestaan heel wat leuke spelletjes rond.

Zo is er het handtekeningenspel. Hiervoor heb je een wit T-shirt nodig waarop je een heleboel namen van verschillende mannen/vrouwen schrijft. De vrijgezel moet het T-shirt dan aantrekken en op zoek gaan naar personen met deze namen. Als hij/ze iemand vindt, moet deze persoon het T-shirt handtekenen als bewijs. Zo heb je op het einde van de avond een uniek T-shirt vol krabbels en herinneringen.

Je kan van dit spel ook een heuse competitie maken: laat alle gasten zo’n T-shirt dragen en probeer om als eerste alle namen te verzamelen. Voorzie een prijs voor de winnaar.

Mannelijke vrijgezellen kunnen een pikante twist aan dit spel geven. In plaats van handtekeningen kunnen zij lipstick-afdrukken verzamelen. Let er wel op dat de bruid dit T-shirt niet onder ogen krijgt!

Photo credits to Rocket Factory (Game over), Hot Rock Noveltees (Wedding mafia), American Apparel (If found)

Delen