Idee vrijgezellenfeest: workshop musical

Is de toekomstige bruid een fan van musicals? Ga als vrijgezellenfeest dan voor een workshop musical spelen op straat. Deze workshop is heel speciaal en zeker een aanrader voor wie een hart heeft voor toneel! Laat je meeslepen in mooie verhalen en in prachtige zang met deze fantastische workshop!

Nederland, the place to be voor dit vrijgezellenfeest met de Twilight Tour

In Nederland kan je genieten van een bijzondere vorm van theater met de Twilight Tour. Deze tour is geschikt voor groepen van ongeveer 35 man, omdat het geheel in een bus plaatsvindt. Je gaat op een bloedstollende musicaltoer door Amsterdam en dat in een authentieke Engelse bus! Om te starten, zal de gastvrouw je van harte welkom heten. Vervolgens word je rondgeleid langs Amsterdams donkerste huizen, waarbij verborgen geheimen, sinistere verhalen en lugubere raadsel worden blootgelegd. In de musicalbus maak je kennis met de vroegere bewoners die hun spannende verhalen vertellen. Deze verhalen zijn zelfs gebaseerd op echte verhalen: historische feiten en Amsterdamse volksverhalen. Hou elkaar dus maar goed vast!

De Parade, Nederlands leukste theaterfestival voor een vrijgezellenfeest

Ook in Nederland vindt er een ander leuk theaterproject plaats: De Parade. Dit is een soort theaterfestival dat in het voorjaar en de zomer toert door Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht. Als je hiervan wilt kunnen genieten als vrijgezellenfeest, zal je dus op het goede moment moeten trouwen! Bij dit festival, kan je theaterproducties, bands, Kinderparade-producteis en attracties vinden. Er is duidelijk keuze genoeg voor het publiek dat ter plekke verleid wordt door de artiesten om een kaartje van hun voorstelling te kopen! Laat je onderdompelen en verleiden door deze artistieke talenten.

Do it yourself op je vrijgezellen: workshop musical

Als je echt gepassioneerd bent door musicals en je hebt er misschien al enige ervaring in, dan is het leuk om zelf een workshop te doen samen met je vriendinnen. Je kan een hele middag werken aan een voorstelling en die vervolgens presenteren. Voor wie? Dat mag je natuurlijk helemaal zelf kiezen. Misschien kan je er zelfs gebruik van maken op de huwelijksdag als special act? Amusement verzekerd!

Denk op voorhand al eens na wat je graag zou voorbrengen. Hou je eerder van iets klassiek? Of is een moderne voorstelling meer iets voor jou? En waar wil je het voorbrengen? Doe je dit graag op straat om veel gelukkige gezichten te zien of durf je dit niet en hou je het liever in intieme kring?

Voor een vrijgezellenfeest, staan theatergezelschappen zo paraat

Wil je graag een dergelijke workshop doen? Ga dan eens horen bij enkele theaterhuizen of theaterscholen of zij het zien zitten om voor deze speciale gelegenheid een workshop te organiseren. Met wat geluk, kan je er zo terecht! Werken met echte professionals, geeft een wonderlijk gevoel aan de workshop. Vaak hebben theatergezelschappen ook een hele uitgebreide garderobe met verkleedkleren, waar je dan eens in mag snuffelen. Doe allemaal een outfit aan en je waant je meteen in een andere wereld!

zingen

Delen