Vrijgezellenfeest vervoer: waar moet je op letten?

Het openbaar vervoer nemen op je vrijgezellenfeest? Slecht idee. Zelf rijden? Nog slechter, want dronken word je sowieso! Een transportmiddel mét chauffeur huren, dat is de oplossing. Wat er belangrijk is bij het maken van je keuze van het vervoer, vertellen we hieronder.

Wie in stijl wil rijden, kiest het best voor een limousine. De meeste verdelers hebben tegenwoordig een groot wagenpark met onder andere Lincolns, Chryslers en zelfs Hummers. Een feestbus is iets groter of kan – als je van een reuzeparty houdt – ook een echte reisbus zijn. Meestal zijn de voertuigen voorzien van de nodige feestbenodigdheden zoals een drank, een muziek- of karaokeinstallatie, discoballen, neonlichten en soms zelfs een rookmachine om je vervoer helemaal speciaal te maken. Wie het iets soberder (en dus goedkoper) aan wil doen, kan ook een busje met chauffeur huren bij een taxibedrijf. Keuze in overvloed en met behulp van deze tips maak je de juiste beslissing voor bijzonder en origineel vervoer op je vrijgezellenfeest.

Hoeveel kost speciaal vervoer op je vrijgezellenfeest?

Eerst en vooral raden we je aan om goed onderzoek te doen en offertes op te vragen bij verschillende verhuurders. Sommigen rekenen een tarief aan voor een hele dag, voor andere transportmiddelen tel je een bedrag neer per uur. De prijs hangt ook af van een aantal andere factoren: grootte en soort voertuig, dag van de week, de periode, enzovoort. Onthoud wel dat lagere prijzen soms garant staan voor een slechtere service. Kies dus voor een bedrijf met een goede reputatie als je op zoek bent naar goedkoop vervoer voor je vrijgezellenfeest.

Vraag zeker na of er speciale vrijgezellenpakketten zijn waar bijvoorbeeld strippers of alcoholische dranken in de prijs zitten. Ga ook na of bij een ‘all-inclusive’ ook echt alle kosten zijn inbegrepen, of je daarbovenop bijvoorbeeld nog de fooi van de chauffeur moet betalen.

De grootte van je vrijgezellenfeest groep

Kijk slechts voor vervoer als je zeker weet met hoeveel personen je je vrijgezellenfeest zal vieren. Eens je dat weet, kan je iets huren dat niet te klein maar zeker ook niet te groot is. Limousines, partybussen of shuttlebusjes zijn er in alle vormen en maten, dus je vindt zeker wel iets dat past.

Wat mag en wat niet in de limousine of het busje?

Het kan er nogal bont aan toegaan tijdens een vrijgezellenfeest. Informeer daarom goed wat is toegestaan en wat niet in de gehuurde limo of bus. Het gaat hier bijvoorbeeld om eigen drank meenemen in het voertuig, roken, strippers uitnodigen, enzovoort. Je wil geen ruzie met de man of vrouw die je de hele nacht moet rondrijden!

vrijgezellenfeest

Photo credits to Filippo Salamone (Limo), Shutterstock

Delen